I ara, la crònica i l'analisi de'n Raimon. Personalment crec que la ha clavat.

1899fc 7 – BARTULOS 2
La crònica del partit.
Encara que tard, ahí va la crònica del partit.
Vam començar el partit amb una sensació de tensió bastant forta, ja que sabíem de la importància del partit. Tant 1899 com Bàrtulos, estàven necessitats de la victòria per mantenir-se en la categoría. Va jugar una mica a favor de 1899 que l´equip contrari comptés amb un home menys, ja que als pocs minuts de la primera part ja guanyàvem 4 o 5 a 0. Vam apretar força i deixant a part un petit error en defensa que ens va costar un gol, vam saber aprofitar la superioritat per acabar-la amb un marcador gairebé definitiu de 6 a 1. La segona part va estar marcada una mica per la relaxació lògica i amb un gol per bàndol va acabar el partit. 7 a 2 i 1899fc es manté a tercera. Ara a seguir la ratxa!! Fins aquí la crònica. Ara, l´anàlisi (curt): Crec personalment que estem una mica massa nerviosos i hem de saber relaxar-nos una miqueta, més que res per poder disfrutar amb el futbol, que al cap del carrer és el que venim a fer. Cridem massa i ens pressionem a nosaltres mateixos en excés. Dilluns passat vam exagerar una mica amb la sensació de pressió i tensió que hi havia sobre el camp. Amb més tranquil.litat, crec que jugaríem millor. Hem de saber tenir paciència i animar-nos entre nosaltres una miqueta, que sinó és una agonia. Hem de saber treure conclusions per jugar millor al següent partit.
Si perdem no passa res, i si guanyem millor. El que no pot ser és la sensació que em va quedar al final del partit. Vam guanyar però no m´ho vaig passar massa bé. Altres dies m´ho he passat millor i no hem guanyat per 7 a 2. Apali i fins la setmana que vé.