dimarts, 22 de març del 2011

Bo i bonic joc de vegades però resultat dolent

Dow Jones 2 -- 1899FC 1

Hola Fan's:
Al partit van assistir: Bep, Jandro, Antonio, Sergi, Manel, J.C., Javi, Martí i Lluís Cap.

Vam jugar al camp gran de la Meiland. A la primera part vam saber controlar el partit. 1899FC va posar el joc, va tenir moltes oportunitats, però es va quedar el resultat a 0.

A la segona vam començar amb bon peu, en el primer partit de Dow Jones, llençaven pilotes a L'àrea esperant la seva oportunitat i nosaltres continuaven posant el joc. Tocant i tocant.

En una d'aquestes pilotes que llançaven a la nostra àrea va arribar el primer gol. Primer accident de la nit. I el segon de igual manera, rebuig i xut ras a la primera i el segon gol. 2-0

Ens vam desmuntar una mica amb jugades narrades dintre del camp, semblava la transmissió del pujal o RAC 1, digueu-li com vulgueu, però en mig de la defensa i quan la pilota roda, nois no fem més això, que a part que es lleig, donem una imatge patètica.

El gol de 1899FC va venir amb jugada personal de Javi. Un crack amb el 1 contra 1.

La lluita per el pichichi del nostre equip te bona salut, Manel i Javi segur que farán un bon grapat de gols en aquesta segona fase.

Poc més, entrades bastant fortes per part de Dow Jones i que els últims minuts es va posar a ploure i aquest camp es una pista de patinatge (Skating).

Nois, a Dow Jones ja els trobarem a la volta.

Us deixo amb la técnica del gol de espuela. No va ser casualitat lo que vaig fer :), encara que no va entrar, llàstima.