dijous, 2 de febrer del 2012

1899FC 2 - PABES 2 - 4 gols a 4 graus

Els jugadors/ the players: Bep, Bernat, Claudio, Xavi, Joan Carles, Manel i Lluís Cap.

En els partits anteriors, 1899FC había aconseguit els tres punts, però ahir vam deixar escapar els 2 punts.

No va ser un resultat dolent i com va dir Claudio: "Menos mal que el partido no ha durado 5 minutos más," un altre comentari de Xavi: " Pabes son los mejores  con los que nos hemos enfrentado en la prestigiosa liga Meiland" (més o menys va dir això).

Cert! Vam començar marcant nosaltres, un gol de Manel , desde jugada per la banda i un altre de Xavi amb un xut potent de fora de area. Aquests 2 gols ens va fer posar endavant I Amb aquesta renda, vam aguantar el partit per lo just que anaven de gent. Exemples d'aquantar: "Que si me ato la bota, que me han dado una patada y me duele ai, ai, ai, li, li, li, la, la, la..."

A la segona part Pabes van sortit a per totes i ens van arraconar. Van fer un bon futbol i al final van arribar els dos gols de l'empat.

1899FC  Va practicar una bona defensa i sota pals Bep va parar unes quantes pilotes que anaven a dintre.

Vam saber aguantar l'empat, una mica de nervis al final de partit però totalment justificat per l'ambició i ganes de voler guanyar l'encontre.

Els dos equips i sota l'aigua freda que va caure durant l'hora d'enfrontament, va acabar en un resultat de 2 a 2, un empat que ens permet continuar somiant amb l'ascens.