dijous, 2 de juny del 2011

Dow Jones 1 - 1899 FC 1

Resultat positiu!

Jugadors: Bep, Sergi, Ivan, Xavi, Javi, Manel i Lluís

Ja veieu el panorama de jugadors que teníem, set tius pelats per jugar aquest partit.
El partit va començar bé per 1899FC. Vam tenir la pilota i vam saber refusar els atacs de Dow Jones. Tal com va dir el Bep al seu escrit de convocatòria: van jugar a penjar pilotes i que el 6 de Dow Jones, que era mes alt que un Sant Pau, les agafés.També destacar que es un equip molt dur, net però dur.

1899FC Va saber jugar la pilota desde darrera i quan ja estabem al final de la primera part i sense canvis vam optar per penjar també pilotes per agafar oxigen. Així vam arribar al final de la primera part.

A la segona part anant 0-0 ja era un resultat bo per el nostre equip. Però en Xavi va dir, “no tius els podem guanyar”. I l'ambició del Xavi va fer que arribes el primer gol, xut fort desde fora de L'àrea i cap endins. Gol Merescut.

Dow Jones va reaccionar i va apretar, nosaltres vam jugar una mica més endarrerits i vam fer alguns xuts a la porteria amb bona reacció d'en Bep. Però tenia que arribar el seu gol, ja que tenien canvis i podien apretar.

Treuen un corner, pilota rebutjada a la defensa, penjant pilota a l'àrea i un tiu que estava sol se la troba i cap endins. Que li farem.Vam saber aguantar fins el final el corners i sobretot els saques de banda, ja que ells ens guanyaven la partida sempre, perquè podien direccionar la pilota i arribaven a casi totes.

Final del partit, 1 a 1. Amb la sensació d'haver fet ben la feina. Fair play amb Dow Jons i a la dutxa i a esperar el pròxim partit D'aquí a dues setmanes.