I és que aquesta setmana debuta com a cronista el Jandro. I la falta de costum -i de temps- l'ha fet anar amb una mica de retard.
La publiquem tal com la ha escrit. Sense canviar ni una coma. Qui ha dit que haviem vingut a Meiland a fer amics?
A veure si això crea escola i anem fent les cròniques entre tots. A més de enriquir el blog ens treurieu molta feina de sobre! Algú voluntari per la propera??

No us oblideu d'apuntar-vos pel partit dos posts més avall (cliqueu aqui!).

Aquí va la opinió del Jandro:

1899 F. C.       - 12
F. C. Aus Tirol  - 3

Va ser una nit per a la memòria de tots.
Si una cosa va quedar clara en el partit és que ambdós equips són mons oposats. Pel joc, per estil e fins i tots per concepció. Són centenars les evidències que ho van demostrar. I sense parlar d’individualismes. Ara som segons en la classificació degut al resultat que ens ha fet posar pel davant d’altres equips que es trobaven amb els mateixos punts.

No va haver ni un instant de descans, jugant justos sense canvis, i l’equip va respondre fins al final. Als cinc minuts estem perdent 1-0 per un error en defensa, tot i que dominant el partit, no ens varem ensorrar i vam continuar atacant fins a començar la remuntada.

El FC Aus tirol va intentar frenar el cicló 1899 FC amb xuts llargs, buscant el 1 contra 1 , sense gaire resultat, d’aquesta manera va arribar el seu últim gol. El segon s’ha de dir que va ser mitjançant una gran jugada en equip.

La segona meitat va ser el “desmelene” per tots, ja que tothom va poder marcar.
Va ser un partit que semblava entre nens contra adults.

Amb el resultat de 12-3 en el marcador el 1899 FC es va recrea.