dimecres, 20 d’octubre del 2010

E S P E C T A C U L A R ! ! ! !

1899 F.C.          - 4
Moloko At. Club  -0

El titular descriu perfectament el partit de dilluns. El cercle viciós virtuós comença a girar.
Partit impecable en defensa -només un xut en contra entre els tres pals-, ben trenat al mig del camp i amb incomptables ocasions de gol. Sense perdre els nervis i controlant un partit molt seriós durant els 40 minuts.

Tot i el domini absolut, el partit es posava difícil al arribar al descans amb el gol del Manel com únic bagatge. Amb aquest resultat Moloko va tenir la segona ocasió -la primera va ser una falta a l'escaire-, amb un remat de cap que va posar l'ai al cor (i el cul com un asterisc) a tot l'equip.
Amb una mica de sort i en menys de cinc minuts van arribar dos gols més. Manel un altre cop i JaviKun rematant -amb caracolinha inclosa- una jugada col·lectiva brutal, tranquil·litzaven l'equip.
Poc després, Xavi aconseguia el 4 a 0 amb un gol dels que es fan amb el cor. Però n'hi va posar tant de cor i ganes, que el múscul li va fer "crec". Esperem que no sigui res!

Moloko ho seguia intentant, xutant una i altra vegada directament al treure de centre. Quina manera més tonta de perdre sistemàticament la pilota i el temps. La última ocasió que ho van provar, la pilota va tardar a posar-se en joc uns tres minuts. Bàsicament perquè no van esperar ni que el nostre equip tornés a camp propi. I això fa ràbia. I encara més si ho fa el "marrullero" de l'equip rival. Val a dir que l'únic jugador fora de to d'un equip força noble.

Van passar força fred Bep, Sergi, Manel, Javi, Raimón, Xavi, Jandro i Oscar, en el seu esperat i convincent debut.