Hora: 22.30 h (Teniu que estar 30 minuts abans)

1 fotocopia de DNI
Tot aixó per la Fixa.

També portar 250€, l'import corresponent lliga Meiland.

La mini crònica del partit.
Un partit d'entrenament i de copa que va anar de menys a més per part de 1899FC.
El primer gol per part de F7 San Miguel ben segur va ser el gol més ràpid de tota la Copa, 5 segons. Clikeu per veure el gol.
L'àrbitre no va avisar al nostre porter, com passa al principi dels partits i F7SM no va dubtar en provar la sort del xut a porteria.
1899FC va fer un partit amb una disposició de jugadors improvisada al principi i després vam adaptar-nos segons van passar els minuts.
F7SM van començar atacant i al final 1899FC li va fer recular, clau per la victòria del equip.
Això va servir per poder anar perdent la primera part per 2 a 3 i la segona vam saber remuntar i vam guanyar per 6 a 4.
La sort del primer partit? no se, però de moment guanyem.