divendres, 19 de febrer del 2016

1899FC 5 – MISHA POMAROL 2

Un partit que feia justícia al mal partit de l’anada amb el resultat de 4 a 4.
Els gols els van fer Oliver (2) Carlos, Marc i Albert.
La llauna la va obrir l’Oliver amb un potent xut que va deixar la pilota clavada a la xarxa.
Anteriorment Oliver va treure sota pals lo que hagués pogut ser el 1 a 0 en contra i un cop a la moral del equip per enfrontar la resta del partit, però no va ser així.
Efectivament, Oliver va ser l’home destacat del partit.
Un partit treballat per part de tots, amb alguna relaxació al final de la primera part. Però ens vam espavilar a temps.
S’ha de dir que “Misha” es va quedar sense jugador de substitució per lesió i a la segona part el rival jugava amb un jugador amb problemes a l’espatlla. Si, tot això esta bé per justificar la còmoda victòria, però no desmereix el nostre resultat ja que 1899FC va mostrar una bona actitud al camp i es veu una clara línia ascendent en els últims partits.
I a més, vam fer 5 gols que això sempre va bé perquè l’equip agafi confiança.
També destacar la recuperació del Marc a la porteria.
Queden 2 partits de la primera volta, nois, anem a totes!
NOTA DEL VIDEO: Trobareu que falten les gols. El motiu es que la càmera no funcionava bé amb el fred i només  hi han algunes jugades. Disculpeu.