dissabte, 9 de gener del 2016

BANKINTER 4 - 1899FC 2

Partit igualat fins a les acaballes malgrat el resultat final.
La primera part va ser un seguit d'apropaments a les àreas que només va acabar 1-1 per la bona feina defensiva dels dos equips i les aturades, alguna de molt mérit, dels  porters.
Bankinter es va posar per davant al marcador amb una jugada molt bonica i una deixada d'esperó que va acabar amb el davanter sol enfront del Marc que no va poder fer res per aturar el gol.
Minuts després una passada en profunditat de Marco cap a Sergi i el control orientat d'aquest va fer que l'hi sortissin als peus el porter i un defensa del Bankinter, i aixó ho va aprofitar molt bé Sergi per creuar la pilota cap al segon pal on la velocitat de Carlos va fer que arribés abans que el seu marcador i va aconseguir empatar el partit.

La segona part va continuar amb la mateixa tónica que la primera. A l'equador de la segona part una falta directa transformada per l'Oliver, que reapareixia després de gairebé dos messos de baixa per lesió, va fer que el 1899FC dominés el marcador peró uns minuts després Bankinter va empatar el partit i en una jugada de mala sort, i quan el 1899FC era l'amo del partit, una pilota perduda al mig del Camp amb gairebé tot l'equip per davant de la pilota va originar un contraatac que va suposar el 3-2 per l'equip del Bankinter quan mancaban pocs minuts per a la fi del partit.
El quart gol va arribar en un altre contraatac amb tot l'equip volcat a l'area contraria intentant trobar un empat que no va arribar.
En definitiva un bon partit amb un mal resultat. Coses del futbol!!!
Us deixem amb les imatges del Gol de falta de Oliver i una jugada de toc molt bona de 1899FC.