dilluns, 25 d’abril del 2011

1899 - Pabes 4-3

Per si algú no va tenir llibre de Sant Jordi, aquí va la meva crónica com a regal...

Va ser un bon partit jugat a un alt ritme i amb molt bon nivell de joc, seguint amb la línea mostrada als últims partits. Ens enfrontàvem amb l'equip més golejador del torneig fins el moment, però vam aconseguir mantenir un bon to de joc que ens va permetre emportar-nos el partit.

El perill del rival es basava en un davanter fort i habilidós que ens va complicar el partit en numbroses ocasions. Fruit d'això, Pabes es va avançar en el marcador per 2 a 0 però lluny de baixar els braços, vam aconseguir empatar el resultat amb els gols del Javi i el Jandro.

Una recuperació del Martí a principis de la segona part, abans de la seva lesió que va resultar la nota negativa del partit, va permetre al Xavi ficar el tercer gol i posar-nos pel davant en el marcador.

Amb el bon joc van arribar varies oportunitats per setenciar el marcador però el gol no arribava...i faltant un minut per finalitzar el partit, Pabes va empatar el partit gracies a un doble penal fruit d'una falta discutida.

Quedava molt poc temps, però fent servir la mateixa arama que el rival, Javi transformava un doble penal que ens donava una nova victoria, força merescuda vist el joc portat a ter-me pels dos equips.

Ara només cal mantenir el bon nivell de joc i l'alta intensistat per continuar a la part alta de la classifiació. Sempre hem fet bones primeres voltes però a les segones ens hem desfondat, així que cal continuar per aquest bon camí!!!