dimecres, 17 de novembre del 2010

Compte amb Sant Pau!

Sant Pau     - 0 (No presentat)
1899 F.C.    - 3

D'anar justos i haver d'enganyar a dos amics per venir a jugar, a trobar-nos amb un rival amb només cinc tios. I potser cap d'ells amb mòbil, perquè els hauria costat poc avisar.

Em venen al cap almenys cinc coses millors per fer que no pas anar a perdre el temps i a passar fred a la Vall d'Hebró.
Aquesta temporada, jugant tots els partits que queden -menys tres- en dimecres, ens pot passar més cops. I pel que sembla és una constant de Sant Pau, que ja porta tres partits perduts per 3 a 0.

Els cinc que es van presentar tenien força bona pinta. Molt ràpids i motivats, però amb un ritme de joc més proper al futbol sala que al futbol 7, ens van fotre un bon repàs. Esperàvem una patxanga suau i des de el primer minut van imposar una pressió que ens va sorprendre. Vam fer un partit estrany, fluix, desangel·lat. En el meu cas, el pitjor partit de la meva vida (i mira que he tingut partits dolents!).

I el calendari també hi té a veure. Estem jugant massa partits amb setmanes de descans al mig i en casos com el meu -que no fem res més físic en tota la setmana- passar d'un estat de forma baix a un estat lamentable, és fàcil.

Encara sort que el resultat no comptava! Pallissa en contra i tres punts a favor. Futbol és futbol. Compte amb Sant Pau pel partit de tornada. Ara mateix podrien ser líders destacats.

COM SEMPRE, NOTÍCIES DOLENTES
La primera és la lesió de'n Raimon. Esperem que nos sigui res i estigui a punt pel proper partit.
La segona, la de l'Oscar. S'ha lesionat i en té per uns dos mesos.
Per sort, la incorporació de l'altre Oscar ens omple la baixa. Intentarem portar a algú -que us sembla el David de l'altre dia?- almenys fins que l'Oscar es recuperi. Posem uns ciris a la Verge del Pilar!

SOPAR DE NADAL
Us ve de gust fer un sopar? Aporteu idees, llocs on anar i dates disponibles! L'Oscar ens passarà uns pressupostos arregladets -sense compromís- per fer un sopar gairebé al Paradís.

Cliqueu a la publi i convoqueu-vos pel partit del 24 al post anterior!