dissabte, 31 de juliol del 2010

L'últim partit a quarta!

1899FC 5 -- Atotxa 0

Hola Fans:
Hora de inici de partit a les 20.30, amb un parell d'ampolles d'aigua i 1 de cava va aparèixer el Bep, complint la seva paraula de que si ens classificaven a 3ª. Portaría cava.

Colocats al camp vam fer una primera part amb poca tensió, però va arribar el nostre primer gol.

A punt de marcar Atotxa, arriba J.C. Calveras i treu miraculosament una pilota sota pals. Gran partit de J.C. lluitant a tot el camp.
La segona part va ser pur tràmit, alguna arribada de Atotxa i 1899FC va jugar amb molta comoditat fent fins els quatre gols restants. 5-0 resultat final.

Us deixo amb la classificació, bona posició i ara a esperar a la Copa el pròxim 8 de Setembre.