dimarts, 26 de gener del 2016

1899FC 3 – BANKINTER 3

-->

La nit és presentava optimista després de l’última victòria contra ES X TU VIEJA que vam acabar 2-1 a favor de 1899FC.

A la  primera part 1899FC es va mostrar molt sòlid com equip, jugant al toque i amb un futbol físic. Tot i aixi ens van ficar dos gols. El primer gol va ser amb un xut col·locat molt a prop de la porteria de difícil aturada i el segon gol al treure un córner i rematat al primer toc.
I és que ens faltava alguna cosa més.

La segona part 1899FC va fer més pressió desde la defensa cap als devanters de BANKINTER,  inclús fent sortir al nostre porter més fora del àrea de portería, convertint-se en un jugador més de camp. Una proposta que va fer  Marcos al descans i ja ens havía funcionat en algún altre partit. I efectivament va donar els seus fruits.
Dos gols de Carlos i un d’Albert van posar el partit en un 3 a 2 favorable a 1899FC.

1899FC va saber moure la pilota i BANKINTER li va tocar corre i molt. Futbol senzill i al toque i jugant al mig del camp o sobre l’àrea de l’equip rival. Un partit que semblava guanyat.
Però la falta de concentració del porter als últims segons (o sigui del que escriu aquesta crònica) va fer que en una pilota en principi fàcil d’agafar incomprensiblement se li va escapar i va acabar dintre d la porteria.
Jugada còmica i de mala sort, 30 segons després l’arbitre Francisco xiulava el final del partit.

Bona sensació d’equip però deslluit per el gol absurd a l’últim minut
.
Destacar que Albert va  rebre entrades fortes tant a la primera com a la segona part. Entrades fora de temps que inclús van fer que surtis del camp durant alguns minuts per recuperar-se. Va ser puntual per això.
Hem de dir que el joc de BANKINTER no va ser violent.
Queden 4 partits per acabar la primera volta, som al mig de la taula de classificació però amb aquesta actitud encara tenim possibilitats de quedar entre els tres primers.

dimarts, 19 de gener del 2016

Plaka Madre 2 - 1899FC 0

-->
Nit freda, camp xungo però molt bona compañía. El fundador de 1899FC i porter, Bep Domínguez, ens va visitar i va substituir al nostre porter habitual Marc.
Tinc que dir que Bep està en plena forma!
Bon paper que va fer en Bep, va fer unes quantes aturades que podien acabar en gol. Al videoresum podreu veure algunes aturades.

Referent al partit dir que ens vam trovar un Plaka Madre reforçat a la devantera. El contrari ens va desbordar amb els seus dos devanters que eran ràpids i técnicament bons.
Nosaltres no vam saber crear la pressió que fa dos o tres partits enrrera ens havia anat força bé.

No defallim perquè la actitud del equip hi és, es questió que la pilota entri i tot canviarà.
Us deixo amb el video resum que m’he permés fer com homenatge al nostre amic i fundador del equip  Bep Domínguez. Això és casa teva Bep.

dissabte, 9 de gener del 2016

BANKINTER 4 - 1899FC 2

Partit igualat fins a les acaballes malgrat el resultat final.
La primera part va ser un seguit d'apropaments a les àreas que només va acabar 1-1 per la bona feina defensiva dels dos equips i les aturades, alguna de molt mérit, dels  porters.
Bankinter es va posar per davant al marcador amb una jugada molt bonica i una deixada d'esperó que va acabar amb el davanter sol enfront del Marc que no va poder fer res per aturar el gol.
Minuts després una passada en profunditat de Marco cap a Sergi i el control orientat d'aquest va fer que l'hi sortissin als peus el porter i un defensa del Bankinter, i aixó ho va aprofitar molt bé Sergi per creuar la pilota cap al segon pal on la velocitat de Carlos va fer que arribés abans que el seu marcador i va aconseguir empatar el partit.

La segona part va continuar amb la mateixa tónica que la primera. A l'equador de la segona part una falta directa transformada per l'Oliver, que reapareixia després de gairebé dos messos de baixa per lesió, va fer que el 1899FC dominés el marcador peró uns minuts després Bankinter va empatar el partit i en una jugada de mala sort, i quan el 1899FC era l'amo del partit, una pilota perduda al mig del Camp amb gairebé tot l'equip per davant de la pilota va originar un contraatac que va suposar el 3-2 per l'equip del Bankinter quan mancaban pocs minuts per a la fi del partit.
El quart gol va arribar en un altre contraatac amb tot l'equip volcat a l'area contraria intentant trobar un empat que no va arribar.
En definitiva un bon partit amb un mal resultat. Coses del futbol!!!
Us deixem amb les imatges del Gol de falta de Oliver i una jugada de toc molt bona de 1899FC.