Proper partit
Bàrtulos - 1899FC
Dimecres 19 de desembre
Hora 21.30

El proper dimecres juguem ds equips bastant igualats, cal recordar que ens van guanyar per 2 a 3 però amb un s'aquells gols "tontos" d'últim minut.
Per cert l'últim partit contra Xurrasquería Guti vam quedar  4-4 i amb bones sensacions.
Contra Bàrtulos serà l'últim partit de l'any 2012,  i potser l'últim partit? recordeu que s'acaba el món el 21 de desembre  i les besties de l'infern pujaràn a la terra. Us deixo aquest espot qu segur us portarà bons  records.

Per cert, comenteu tema sopar. En principi som 6 però hem de saber si serem mes o menys gent i si teniu ganes de fer-lo.

Mini crònica

Per sort lo de Messi no va se res, lo nostre si.
Vam perdre contra els Camprodòn Team. Un partit que es va jugar molt bé a la primera part i amb el vent a favor. La segona part Camprodòn ens van pasar com un vendavàl.

Vam perdre 3 a 1 però ens hem de quedar amb la bona sensació de la primera part. Sabiem que Camprodòn es un equip que te molt bona fortuna a portería i podria surtit pitjor encara.

Hora: 21.30

Recordeu aquell partit que ens van marcar faltan 3 minuts per el final? Be, si que es cert que ens ha passat unes quantes vegades, només per tenir en compte que  és un equip molt igualat al nostre.

DESTACAR: Son el equip més gol.legador amb 28 dianes  i son segóns amb un partit de més.
Practiqueu aquest dies encara que sigui amb una pilota de platja.