divendres, 25 de febrer del 2011

L'efecte io-io?

L'efecte io-io es possible.
Nois vam començar a tercera, vam baixar a quarta, vam pujar a tercera i com no guanyem a Bartulos el proper dilluns anirem a quarta, així que nosaltres mateixos!

A l'espera de la crònica del Javi, faig la convo per el següent partit per el proper dilluns 28 de febrer. Un mes de febrer per oblidar

dilluns, 21 de febrer del 2011

A la caverna se li ha anat de les mans...

Abans de llegir la crònica del JC, us posem una foto absolutament manipulada del "diari" cavernicola As i un enllaç a les seves "disculpes", intentant justificar com a error una manipulació infantil i absurda.

I després, a llegir la crònica i convocar-vos pel partit de dimecres contra FC Sant Miquel.

AUS TIROL   -3
1899 F.C.     -6

Primer de tot destacar la feina dels cronistes. No es gens fàcil de trobar el temps i la inspiració per a fer-ho.

Gran convocatòria de jugadors. Tot i ser quatre canvis ( o gràcies a això) les substitucions es van fer amb seny i en els moments adequats, fent d’aquesta manera que tothom tingués el seu moment.

Una primera part disputada en la que 1899fc es va avançar per 2-0 i que un contraatac que ens va agafar despistats va reduir a un 2-1 just al final de la primera part.

La segona part va ser totalment nostre i el gols van anant caient. Només la relaxació i la falta d’intensitat en el nostre joc (aspecte que hauríem de millorar, sobretot tenint 4 canvis) els va permetre obtenir el 6-3 final.

Els dos propers partits son claus per a la classificació final. Guanyar el primer ens donarà la permanència i guanyar tots dos ens donarà opcions a pujar de categoria

Convoqueu-vos!

.

dijous, 10 de febrer del 2011

Aus, que en queden tres!

Dilluns (oju, que no és dimecres!) tenim una bona oportunitat per puntuar.
Ara que ja no podem ser matemàticament campions de grup, ens queda allò de l'orgull i sobretot, de seguir lluitant per una de les altres dues places d'ascens. Qui ha dit que no pot ser?

Contra Aus Tirol podríem canviar la dinàmica. Però anem en compte!
Els tirolesos estan començant a tocar-la i dos dels últims partits ja els han guanyat (contra Bartulos i Moloko!!) i han perdut només 2 a 0 contra Aztecas.

Per si amb el vídeo del Lluis no us vau motivar, us coloco aquest, que a uns que en saben molt els va anar molt be!

I si així no us motiveu... Potser milor parlem de "primes".

1899fc 2 - Sant Pau 6

Us deixo un vídeo que es recomanable per que ens habituem a la dieta vegetariana i que potser ens ajudi a posarnos una mica mes en forma. Us alegrarà el dia.
I ara la mini crònica:
Equip: Aitor, Sergi, Jandro, Manel, Javi, Xavi, Antonio i Lluís
Amb una posada en marxa del partit una mica extranya, (Sergi de porter, cinc "tius" al camp) el partit contra Sant Pau va començar. Minuts més tard es va incorporar Aitor i en Lluís Cap.
Nois, la veritat es que no es un partit per fer una crònica constructiva sinò per oblidar.
Només puc dir que Sant Pau era un equip més jove i que ens van passar per sobre. Nosaltres no vam saber contrarestar en moments claus (per exemple ocasió de Lluis Cap de marcar i colocarnos a un 3-4) i s'ens va escapar el partit i els tres punts.
La llàstima es que ens quedem una altre setmana sense jugar i el dilluns 14 de febrer tornem, la bona notícia es que no coincideix amb partit de Champions.
Millor que pensem en el futur i mentalitzar-nos a guanyar els partit que queden.