El Raimon ens fa arribar la felicitació que ha enviat aquest any la seva empresa. Creiem que la seva iniciativa el fa, encara, més gran.

"Un any més, donades les circumstàncies, anem una mica més enllà de la forma clàssica de desitjar aquestes festes.

Conscients de les dificultats econòmiques per les que passen moltes families, Pol Art ha destinat el pressupost de regals de nadal a col.laborar a la campanya de reis de “Creu Roja Joventut”, des d’on es fa una gran tasca per mirar d’ arribar als més de 100.000 nens que es troben actualment en situació de pobresa o exclusió social a Catalunya.

Així mateix, ens ha fet il.lusió participar en la campanya que cada any porten a terme Creu Roja Joventut, amb una peça que entre tots podem divulgar.

Ens agrada pensar que si ens ajudeu a moure’l, potser contribuirem a escampar una mica d’esperança entre les famílies que aquests dies passen serioses dificultats.

dijous, 16 de desembre del 2010

A ZERO

Xurrasqueria Guti 4 - 1899FC 0

Hola Fan's:

A zero ens vam quedar ahir a la nit. No només per el fred, sinò perquè no vam saber aguantar el ritme de partit que Xurrasqueria Guti ens va marcar desde el principi.

Nosaltres, amb només un canvi, vam fer un futbol molt reservat, pensant en que el partit a la llarga ens pasaría factura. Pot ser ells anaven més rodats i amb més canvis, però tot s'ha de dir, la primera part de X.G. va ser mereixedora de marcar-nos els tres gols. Nosaltres ahir estavem despistats en defensa i en portería. No teníem mig del camp creatiu, ni saviem recolçar el mig del camp.

La segona part ens vam despertar, només ens va caure un gol a la nostra portería i Xurrasquería Guti, tot lo que havien guanyat en gols i en el bon joc, ho van perdre a base de faltes bastant brutes, acaban alguna d'elles amb tarja groga.

Per cert, les protestes al àrbitre ens treuen del partit, no hem de caure en aquestes llargues converses de teoría del arbitratge, crec que fins i jo ho faría millor que ell, però no hem de caure, només si anem guanyant i si ens interesa perdre temps.

Potser a la segona part nosaltres hauríem merescut marcar algún gol, pero no va ser així i ens vam quedar a zero, glaçats.

Nois, el proper partit serà molt millor.

Per cert, la tombarella enrera del "Jefesito" espectacular, era una tombarella mortal, no?

Fins el proper partit.

Lluís Cap

Fot un fred de collons!

Ah! Dilluns tenim un partit molt difícil.
Juguem contra els líders!
I farà la crónica el dorsal número...... 3!!

Convoqueu-vos pel partit!!

.

diumenge, 12 de desembre del 2010

Que no sortim xurrascats!

Aquest dimecres a les 21.30 juguem el que ja sembla un clàssic.
El quart partit contra Xurrasqueria Guti, amb qui no hem perdut mai, ens pot assentar en les places d'ascens just a l'equador de la primera fase.

A més de jugar amb la intensitat que ens falta en molts partits, sense la qual és difícil guanyar, ens farien molt feliços tres coses:

- La primera, que dimarts al vespre ja sabéssim amb total seguretat qui ve i qui no ve.
I si algú no ho te clar, que també ho digui. No podem estar pendents de quants som a les 20 hores de dimecres, com ja està sent habitual.

- La segona, que tothom que li falti alguna quota per pagar, ho faci dimecres sense falta. Recordem que la segona era de 100€ i la última, de 80.

- La tercera, que algú perdés alguna hora en col·laborar el el blog.
Seria més divertit per tothom compartir l'autoria de les cròniques o llegir posts sobre altres disciplines o sobre qualsevol altra cosa. Ja que no ens veiem més que partit a partit, utilitzem aquest mitjà com a punt de contacte!

Hola Fan's:
El partit va començar desde abans de posar-nos els pantalons al vestuari. Bep va anar a buscar la roba a Vallirana perquè si no haguéssin faltat un parell d'equipacions. Després al vestidor el Manel es va descuidar els pantalons i l'hi van deixar un modelet a Meiland Super-sexi i a un servidor li va tocar jugar amb les malles d'atletisme de'l Juanjo.
Fins aquí tot bé.
El partit va començar amb masa confiança que va fer que 1899fc no jugués ni amb ambició, ni amb intensitat. Va arribar la primera falta molt a prop de l'àrea. La nostre barrera estava molt oberta de cames (més que la Sophie Evans -a la foto- a l'última película de Conrad Son) i "nyaca-nyaca" el gol.
1899fc va despertar i Javi amb un potent xut desde fora de l'area va foradar la xarxa. I va ser així perquè va traspassar la xarxa.
Res més, la segona part va ser de domini de 1899fc, amb algun "sustu" de F7 San Miguel, però Bep va parar les clares ocasions de gol amb parades de fotografia.

No vull acabar aquesta crònica sense ensenyar-vos una notícia que aquest matí m'ha indignat, com es possible que en un partit de futbol acabin 5 tius a l'hospital? Aquí la e-notícia:

"Mateu-los!"

Lluís Cap
1899fc amb el joc net

dimecres, 1 de desembre del 2010

La crònica del Jandro

Com heu pogut veure, hem publicat la crònica del Barça abans que la nostra.
I és que aquesta setmana debuta com a cronista el Jandro. I la falta de costum -i de temps- l'ha fet anar amb una mica de retard.
La publiquem tal com la ha escrit. Sense canviar ni una coma. Qui ha dit que haviem vingut a Meiland a fer amics?
A veure si això crea escola i anem fent les cròniques entre tots. A més de enriquir el blog ens treurieu molta feina de sobre! Algú voluntari per la propera??

No us oblideu d'apuntar-vos pel partit dos posts més avall (cliqueu aqui!).

Aquí va la opinió del Jandro:

1899 F. C.       - 12
F. C. Aus Tirol  - 3

Va ser una nit per a la memòria de tots.
Si una cosa va quedar clara en el partit és que ambdós equips són mons oposats. Pel joc, per estil e fins i tots per concepció. Són centenars les evidències que ho van demostrar. I sense parlar d’individualismes. Ara som segons en la classificació degut al resultat que ens ha fet posar pel davant d’altres equips que es trobaven amb els mateixos punts.

No va haver ni un instant de descans, jugant justos sense canvis, i l’equip va respondre fins al final. Als cinc minuts estem perdent 1-0 per un error en defensa, tot i que dominant el partit, no ens varem ensorrar i vam continuar atacant fins a començar la remuntada.

El FC Aus tirol va intentar frenar el cicló 1899 FC amb xuts llargs, buscant el 1 contra 1 , sense gaire resultat, d’aquesta manera va arribar el seu últim gol. El segon s’ha de dir que va ser mitjançant una gran jugada en equip.

La segona meitat va ser el “desmelene” per tots, ja que tothom va poder marcar.
Va ser un partit que semblava entre nens contra adults.

Amb el resultat de 12-3 en el marcador el 1899 FC es va recrea.