A mantenir el nivell!

Tal com diu en Raimon en el seu comentari, encara hi ha coses per corregir i coses per millorar. Però amb l'actitud de la setmana passada, podem superar tots els obstacles.

No hem jugat mai contra Aztecas, però el departament de documentació del club (un hàmster becari) en té dades.

A la temporada 2007/08, els "mexicans" van fer un digne cinquè lloc a 2a.
L'any passat van començar la primera fase jugant a 1a divisió. En una campanya desastrosa, van acabar últims amb només dos partits guanyats i quatre empats.
Pitjor encara va ser la segona fase, a 2a i amb només un partit guanyat, un empat i 78 gols en contra per 39 a favor. També van acabar últims.
Enguany a 3a, han guanyat un partit (Sant Pau, 3 a 0) i han perdut contra Bartulos, per 6 a 0.

Els falta gent? Ténen baixes? No ho sabem. En un any, baixar de primera a tercera en picat, no és normal. Jo, per si de cas, no me'n refiaria!

Dos coses més i acabo.
Després del proper partit, no juguem per la festa de l'1 de novembre. No tornarem a fer-ho fins el dia 10.
Com que ens hem compromès a pagar les 3 quotes cada final de mes, uns demanaria que portéssiu els 100 euracos dimecres.
L'últim termini, a finals de novembre, podrà ser d'entre 40 o 60 euros, depenent dels que acabem sent definitivament.

Pel que sembla, la baixa del JuanJo per discrepàncies arbitrals és bastant definitiva. Un altre fitxatge ens aniria be. Si en coneixeu algú amb garanties de joc i de bon rotllo, porteu-lo! Nosaltres ja l'estem buscant.

A veure si aquesta setmana podem saber segur quants serem, almenys dimarts. O sinò, us començaré a passar les factures de telèfon per les trucades d'última hora!

Osti! Tinc la sensació d'estar esprement més que hisenda!

Ens veiem dimecres a les 21.30, no?

.

dimecres, 20 d’octubre del 2010

E S P E C T A C U L A R ! ! ! !

1899 F.C.          - 4
Moloko At. Club  -0

El titular descriu perfectament el partit de dilluns. El cercle viciós virtuós comença a girar.
Partit impecable en defensa -només un xut en contra entre els tres pals-, ben trenat al mig del camp i amb incomptables ocasions de gol. Sense perdre els nervis i controlant un partit molt seriós durant els 40 minuts.

Tot i el domini absolut, el partit es posava difícil al arribar al descans amb el gol del Manel com únic bagatge. Amb aquest resultat Moloko va tenir la segona ocasió -la primera va ser una falta a l'escaire-, amb un remat de cap que va posar l'ai al cor (i el cul com un asterisc) a tot l'equip.
Amb una mica de sort i en menys de cinc minuts van arribar dos gols més. Manel un altre cop i JaviKun rematant -amb caracolinha inclosa- una jugada col·lectiva brutal, tranquil·litzaven l'equip.
Poc després, Xavi aconseguia el 4 a 0 amb un gol dels que es fan amb el cor. Però n'hi va posar tant de cor i ganes, que el múscul li va fer "crec". Esperem que no sigui res!

Moloko ho seguia intentant, xutant una i altra vegada directament al treure de centre. Quina manera més tonta de perdre sistemàticament la pilota i el temps. La última ocasió que ho van provar, la pilota va tardar a posar-se en joc uns tres minuts. Bàsicament perquè no van esperar ni que el nostre equip tornés a camp propi. I això fa ràbia. I encara més si ho fa el "marrullero" de l'equip rival. Val a dir que l'únic jugador fora de to d'un equip força noble.

Van passar força fred Bep, Sergi, Manel, Javi, Raimón, Xavi, Jandro i Oscar, en el seu esperat i convincent debut.

A aquest últim li dediquem com a benvinguda i amb tot el carinyo aquest vídeo;

Un partit per brindar amb vodka, a la salut del товарищ (tovarishch) Lluis!

Diumenge o dilluns, convocatòria! Esperem que acabin les molèsties (físiques i laborals) dels que encara no poden jugar.
Ah! Aquest cop, el XaviGo no va poder venir... perquè se li va quedar el cotxe sense bateria!! Si segueix amb aquest ritme, a més de no recordar-se de com es posa una bota, li caviarem el nom! A veure si enlloc de XaviGo, serà XaviGa...fe!!!

Digues alguna cosa! Sobre el partit o sobre el vídeo, que té la seva cosa!

Hola fan's:
Ja ho veieu, la convocatória del proper día.

Voleu venir a jugar i passar-ho bé com aquest parell de primats?

Sort companys!
Lluís Cap
A la recerca de primats

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Questió d'actitud

< Ni Maradona podria haver jugat en el camp d'ahir.

La Bola Nostra - 3
1899 F.C.        - 0
Mal dia per jugar a un partit de futbol.
Setmana de pont i baixes. De pluja. De mal temps.
Mal dia per jugar contra el líder de la passada temporada.
Mal dia per jugar en el camp d'abaix, el de la gespa més nova i paradoxalment pitjor. El camp més gran i que més rellisca. On és més difícil de controlar la pilota.
Mal dia per tenir, per tercer partit consecutiu, l'àrbitre més excitador de tota la Meiland. L'arbitre més capaç de treure de polleguera al més tranquil. El que apaga els focs amb benzina, traient guspires d'allà on no n'hi ha. I a sobre, ens donen un vestuari petit. De futbol 3. Sort que no érem molts!

L'equip el formàvem Bep, LluisCap, Sergi, Manel, Xavi, Javi i Juanjo, reforçats pel Jordi petit i pel Marc (que ja podria apuntar-se, no?!).

Els primers minuts van ser nostres. La actitud positiva, amb ganes.
Teníem controlat el partit i en qualsevol moment podria haver arribat el gol... si s'hagués xutat a porta.
Domini total i cap ocasió rival. Fins el gol, conseqüència d'una cadena d'errades.

A partir d'aquí, la actitud va canviar.
Encara no hem après a encaixar gols. Progressivament els braços anaven baixant, les cames, pesant i amb la impotència de veure continues errades de control i de passada -amb el camp mullat, això no és fàcil- els nervis anaven sortint de mare.

A la mala actitud s'hi va afegir la mala fortuna. Ells, amb dos gols més, un en pròpia porta i un remat de corner d'un tio sol com un mussol, ens van deixar a zero. Nosaltres, un pal, alguna errada a porta buida i mals controls en les passades finals, producte dels nervis, la impotència i l'estat del camp, ens va fer perdre el partit.

Alguns, pels retrets al àrbitre -de péssima actitud- i d'altres per retrets als companys ens van acabar traient a tots del partit.
I això no pot ser. Hem d'aprendre a perdre i treure'n la part positiva.

Ahir al final, va semblar que ho havíem aprés. Els últims minuts, quan vam decidir seguir jugant com si no hagués passat res, van venir les millors jugades i les millors ocasions.
Potser ahir no hauríem marcat ni jugant tres hores. Potser ahir no era el dia.
Els partits es poden perdre, però la actitud, no.

Em quedo amb el primer quart d'hora i els últims cinc minuts, realment bons. Hauríem acabat un a zero, potser perdent igualment, però amb un resultat més just i amb el regust d'haver fet les coses millor. La resta, prefereixo oblidar-la.